Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@07:38:38 GMT

مرغک مینای من؛ روایتی نمادین از عشق به سیدالشهدا (ع)

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۴۴۱۳

مرغک مینای من؛ روایتی نمادین از عشق به سیدالشهدا (ع)

کتاب مرغک مینای من اثر دکتر مهدی پوررضائیان داستان پسر نوجوانی (سینا) است که دوست دارد یک مرغ مینا داشته باشد تا با او حرف بزند. او موضوع را به پدر و مادرش می‌گوید،‌وقتی پدر از این موضوع باخبر می‎شود، او را نزد دوستش که جانباز است می‎برد. عمو«سردار» مرغ مینایی دارد که می‏‌خواهد آن را به سینا بدهد؛ اما مرغ مینا هیچ حرفی نمی‏‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عموسردار به سینا تأکید می‌کند که به مینا حرف‎های مهم یاد بدهد و سینا نمی‏‌داند حرف‎های مهم یعنی چه؟ سینا از همه درباره حرف‎های مهم می‎پرسد و هرکس جوابی می‏‌دهد. سینا سعی می‌‏کند به مینا حرف زدن را یاد بدهد؛ اما مینا اصلاً حرف نمی‏‌زند. درنهایت سینا و پدرش تصمیم می‏‌‎گیرند مینا را نزد عموسردار برگردانند و... .

کتاب مرغک مینای من داستانی نمادین است که از عشق و دوستی و محبت حضرت سیدالشهدا می‌گوید.

پور رضاییان نویسنده و روانشناس است. او در دانشگاه تحقیق میکند و درس می دهد اما نوشتن برای کودکان و نوجوانان را اصلی ترین وظیفه خود می داند.

از وی تاکنون بیش از ۳۰۰ اثر ادبی در قالب های داستانک، داستان کوتاه، رمان و نمایشنامه منتشر شده است. او ۶۰ سال است که بدون تعطیلی و در خواب و بیداری به مادر و کتاب عشق می ورزد.

بخشی از کتاب (ص ۱۸): به قفس نزدیک شدم و بی صدا به مرغک ساکتم زل زدم، مینا هم کودکانه سرش را کج کرد و به چشم هایم خیره شد. دستم را در هوا چرخاندم که خداحافظ.ولی دیدم او سر و سینه اش را جلو آورد و پرهای گلویش را پف کرد و دور چشم هایش قرمز شد، عمو نیم خیز شد پدرم جلوتر آمد اما او فقط جیک جیک خفه ای کرد و دیگر هیچ. نومیدانه آهی کشیدم. بلند شدم و به سمت در رفتم که ناگهان...اوهوم .یک سرفه خشک. فکر کردم عموست نگران شدم. سرم را برگرداندم اما عمو نبود .مینا بود تکرار کرد .آری او بود که مثل عمو سرفه می کرد.خدایا درست شبیه عمو .صدا با صدا و سرفه با سرفه کو نمی زد و باز ساکت شد...

این کتاب همچنین از تصویرگری‌های فرهاد جمشیدی نیز استفاده کرده است.

فرهاد جمشیدی که دارای درجه یک هنری است، تصویرگری بیش از ۴۰۰ عنوان کتاب و حضور در بیش از ۲۰ نمایشگاه گروهی و انفرادی را در کارنامه هنری خود دارد.

او چهار دوره برنده جایزه تصویرگری در بخش نانفیکشن است و بیش از هر چیز تلاش کرده که از تکرار پرهیز کند؛ مولفه ای دیریاب در هنر امروز، آنچه در آثار جمشیدی بیش از همه چیز به چشم می آید نوآوری و خلاقیت است. او خودش را محدود و محصور به قالب و فرم و تکنیک خاصی نکرده و به گونه ای تصویرسازی می کند که انگار داستانی نو از آن خود می نویسد.

جمشیدی همه هنرش را درگیر فضای متن می کند آنچنان که انگار متن برای تصویر بوده و نه تصویر بعد از متن. او در باغبان خاک دیگری علاوه بر موقعیت آفرینی هایی افزون بر متن تلاش کرده ترکیب رئال و سوررئال تنیده در متن را به تصویر بکشد و دنیای خیال انگیز کودک را از هر سو گسترده تر کند.

این کتاب در ۲۰ صفحه و یکهزار نسخه توسط انتشارات نیستان با قیمت ۴۹ هزارتومان عرضه شده است.

برچسب‌ها ادبیات داستانی امام حسین (ع)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ادبیات داستانی امام حسین ع ادبیات داستانی امام حسین ع اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد

به گزارش خبرنگار استانی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران، با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی از ۳۰ جوان برتر استان همدان در ده حوزه مختلف در قالب جشنواره جوانان برتر ایران زمین با عنوان "جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت" تجلیل بعمل آمد.

در این مراسم علیرضا صفاریان عضو هیأت علمی گروه الهیات دانشگاه بوعلی‌سینا به عنوان نفر برتر جشنواره جوان ایرانی در بخش قران و خادم اهل بیت انتخاب شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در این مراسم افزود: جوانانی که امروز مورد تجلیل قرار می‌گیرند بر اساس دستورالعمل اعلامی وزارت ورزش و جوانان در قالب یک کارگروه، مشخصات آن‌ها واصل شد و در شورای داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و برترین‌های آن‌ها معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی با تقدیر از حمایت‌های استاندار همدان از حوزه ورزش و جوانان در سال ۱۴۰۲ گفت: با حمایت دکتر قاسمی فرزاد و تلاش و پیگیری همکاران، سازمان‌های مردم نهاد و هیأت‌های ورزشی سال ۱۴۰۲ سال پرباری برای ورزش و جوانان استان بود.

علی حقیقی تصریح کرد: این جشنواره در ۱۰ سرفصل برگزار و ۱۸۹ نفر در استان همدان آثار و مدارک خود را به جشنواره ارسال کردند و در نهایت داوری نفرات زیر نظر ۶۴ داور در تهران صورت گرفت و ۳۰ نفر برتر انتخاب شدند.

گفتنی است جشنواره "جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت" با هدف زمینـه‌سازی بـرای توسعه ارزش‌های متعالی و روحیـه فداکاری و ایثار، خلاقیت، افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده، تقویت ایمان، روحیه خودباوری و اعتماد به نفس ملی، ایجاد زمینه‌های مشارکت در محورهای فرهنگی، علمی، اجتماعی و اقتصادی، حمایت از فعالیت‌های هویت‌آفرین، تقویت روحیه تحقیق، ابداع و ابتکار، الگوسازی منـاسب، شناسـایی و ارزش‌نهادن به اندیشه‌های سازنده جوانان ایـران اسلامی برگزار شد.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229269 برچسب‌ها باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران دانشگاه آزاد همدان همدان جوانان نخبه جوان گرایی

دیگر خبرها

  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • جان سینا به همراه WWE عازم فرانسه شد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا